Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΦΕ-ΝΕΑ: Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων (18/11/08)


Γράφει Ο ΘΑΜΩΝΑΣ

18η
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008.......06:00-13:30


kafeneio News ....0600
......Επιστολή ΒΟΜΒΑ Μανώλη προς Ακογοσκούφη στα " ΝΕΑ"

kafeneio News ....
θα φύγουμε ΝΥΧΤΑ είπε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος αν σε τρεις μήνες δεν κάνουμε έργο !!!!!! ALPHA TV

kafeneioNews-ALPHA TV...ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ.....Μία επιστολή του Παναγιώτη Ψωμιάδη και
ένα έγγραφο της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης σχετικά με την ανταλλαγή ακινήτων με τη Μονή Βατοπεδίου στη Νέα Ραιδεστό, οι οποίες «καίνε» την κυβέρνηση αλλά και τον ίδιο τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης, κατέθεσε την Δευτέρα στην Εξεταστική Επιτροπή το ΠΑΣΟΚ. Η επιστολή είναι του Δεκεμβρίου του 2005 με την οποία ο Νομάρχης κάνει λόγο για «μυστικά μεθοδευμένη χαριστική ανταλλαγή» και το έγγραφο είναι η απόφαση εκχώρησης των ακινήτων στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου.Νέες αποκαλύψεις-«φωτιά» έκανε την Δευτέρα ο ALPHA για τα συγκοινωνούντα δοχεία δύο εταιρειών, που πρωταγωνίστησαν στον χορό με τα εκατομμύρια ευρώ και τα οικόπεδα-«φιλέτα» στη Θεσσαλονίκη. Η περιβόητη εταιρεία ΑΝΘΕΜΙΑΣ του Αθανάσιου Πάπιστα που αγόρασε από τον ηγούμενο Εφραίμ τα 64 οικόπεδα του Δημοσίου, έχει συνεταίρο την Κυπριακή offshore εταιρεία Rassadel Ltd του Άθου Κοϊρανίδη, η οποία διαχειρίζεται και επενδύει τα χρήματα της Μονής Βατοπεδίου.

kafeneio News...Sky online..
Μέχρι την Τρίτη η Κομισιόν αναμένεται να εγκρίνει το σχέδιο στήριξης των ελληνικών τραπεζών. Όμως, η αργοπορία εντείνει ακόμη περισσότερο τα προβλήματα ασφυξίας στην αγορά.

SkyNewsonline....
Εικονική δημοπρασία στο Βατοπέδιο ...... Εικονική φαίνεται να ήταν η δημοπρασία που έγινε το Νοέμβριο του 2006 από τη Μονή Βατοπεδιου για την εκποίηση 67 κτημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Με μεγάλη πτώση έκλεισε η τιμή του πετρελαίου σήμερα στη Νέα Υόρκη,
Στην προθεσμιακή αγορά της Νέας Υόρκης (Nymex), το βαρέλι του «ελαφρού αργού» με προθεσμία παράδοσης τον Δεκέμβριο έκλεισε στα 54,95 δολάρια, υποχωρώντας κατά 2,09 δολάρια από την Παρασκευή.Η ελληνική αγορά εξακολουθεί να υστερεί σημαντικά στην απορρόφηση των μεγάλων μειώσεων που έχουν καταγραφεί στο τελευταίο διάστημα στις τιμές των καυσίμων διεθνώς.Είναι χαρακτηριστικό ότι εδώ και ένα μήνα η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στα διυλιστήρια εκφρασμένη σε ευρώ, έχει υποχωρήσει από τα 98 λεπτά το λίτρο στις 13 Οκτωβρίου στα 82 λεπτά το λίτρο, δηλαδή κατά 16 λεπτά.Αλλά η βενζίνη που φτάνει στα ρεζερβουάρ μας στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει υποχωρήσει, με βάση τις τιμοληψίες του υπουργείου Ανάπτυξης, από τα 1,056 ευρώ στα 93,4 λεπτά δηλαδή περίπου κατά 12 λεπτά ανά λίτρο.

kafeneio News ωρα 0815...ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΩΡΑ 0820
...Παρέμβαση δημοσιογράφου Βαξεβάνη στον ΑΛΦΑ TVστην εκπομπή του ΑΥΤΙΑ <<< Ο Νομάρχης Ψωμιάδης ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΔΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΦΕΚ 3822 ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!! >>>

kafeneio News ..διάλογοι σε Μεγάλο Νοσοκομείο μας μεταξυ προσωπικού ΧΤΕΣ...."- Εχεις γάζες περίσσευμα να με καλύψεις;-
Θα σου στείλω όσες μπορώ, αλλά σύριγγες πρέπει να βρούμε από αλλού, τελειώνουν και εδώ…- Εντάξει, και για ορούς μην ανησυχείς, ξέρω από πού θα καλυφτούμε…Aυτοί οι διάλογοι είναι που ακούγονται κάθε μέρα στα νοσοκομεία που «ξεμένουν» από γάζες, ορούς, σύριγγες, καθετήρες και διάφορα άλλα αναλώσιμα υλικά, εξαιτίας του «παγώματος» των προμηθειών!


CNN..reports..Πτωτικές τάσεις καταγράφουν τα ασιατικά χρηματιστήρια, που ακολούθησαν τη χθεσινή υποχώρηση στη Wall Street. Στο αμερικανικό χρηματιστήριο, το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης χαρακτήριζε η υψηλή μεταβλητότητα και ο δείκτης Dow Jones έκλεισε με πτώση -2,72%, ο δείκτης Nasdaq με -2,29% και ο S&P's κατά 2,62%.


CNN..reports..Δύο εργαζόμενοι της Petroleos Mexicanos (Pemex) σκοτώθηκαν
από έκρηξη που σημειώθηκε σε μια μονάδα παραγωγής φυσικού αερίου στο νοτιοανατολικό Μεξικό, όπως ανακοίνωσε η εθνική πετρελαϊκή εταιρεία της χώρας.


.Σε αποκλεισμό της Εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο 210ο χλμ
. στο ύψος της Λαμίας προχώρησαν οι καπνοπαραγωγοί από τη Φθιώτιδα. Η διέλευση των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτηρίους οδούς. Οι αγρότες με περισσότερα από 100 τρακτέρ έκλεισαν την Εθνική Οδό εν όψει των εξελίξεων με τις επιδοτήσεις της καπνοκαλλιέργειας. Την ίδια ώρα περίπου 300 αγροτικά μηχανήματα έχουν συγκεντρωθεί στον κόμβο της Αταλάντης.Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στην εθνική οδό μέχρι να πληροφορηθούν θετικές εξελίξεις, ιδιαίτερα για τις επιδοτήσεις της καπνοκαλλιέργειας.

Σε μεγάλο εσωκομματικό πρόβλημα για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση τείνει να εξελιχθεί η αντεπίθεση των λεγόμενων «κόκκινων βουλευτών» της ΝΔ. Πρόκειται για τους εκπρόσωπους της «λαϊκής Δεξιάς», οι οποίοι πυκνώνουν τις δημόσιες παρεμβάσεις τους, ζητώντας αλλαγή πολιτικής στον τομέα της οικονομίας, εδώ και τώρα. Παράλληλα, τα ίδια πρόσωπα επισημαίνουν την ανάγκη αντικατάστασης διοικητών ΔΕΚΟ, των λεγόμενων «golden boys», αλλά και υπουργών.

kafeneio KALO TAXIDI FILE!!!!Στο Νεκροταφείο
Ζωγράφου κηδεύεται σήμερα, στις 15:00, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Κοίλιαρης, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά τον τραυματισμό κατά τη διάρκεια αποστολής στο Αφγανιστάν. Ο Γιώργος Κοίλιαρης είχε τραυματιστεί το πρωί της Πέμπτης 9 Οκτωβρίου και διακομίστηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.

Υπό ασφυκτικές πιέσεις, ακόμη και «γαλάζιων» στελεχών, και με στόχο την ανατροπή του αρνητικού κλίματος κινείται η κυβέρνηση, που ποντάρει στην οικονομία. Σήμερα το απόγευμα αρχίζει η συζήτηση του πακέτου των 28 δισ. ευρώ στη Βουλή .

kafeneio...η κατάρρευση του Χρηματιστηρίου συνεχίζεται δυστυχώς
---Γ.Δ. 1.881,02 -2,13% !!!

Πρακτικά των συνεδριάσεων της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου που μαρτυρούν την ύπαρξη εκπροσώπων -και του μοναχού Αρσένιου- της Μονής κατά τις συνεδριάσεις έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ. Συμμετοχή της Μονής Βατοπεδίου σε συσκέψεις της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου μαρτυρούν πρακτικά των συνεδριάσεων του Δ.Σ. της ΚΕΔ που έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ.Την 21η Ιουλίου 2005, οπότε συζητήθηκε το αίτημα της Μονής για ανταλλαγή εκτάσεων, όπως επίσης και η θετική εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης που συστήθηκε για να εξετάσει την πρόταση, δύο εκπρόσωποι της Μονής, συμμετείχαν στη σύσκεψη.

kafeneio....Την άμεση παρέμβαση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Αναστάσιου Κανελλόπουλου, ο οποίος είναι αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, προκάλεσαν τα επεισόδια που έγιναν το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Λάρισας-Παναθηναϊκού, αλλά και τα έκτροπα που σημειώθηκαν στις 2 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ηρακλή-ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: