Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΦΕ-ΝΕΑ: Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων (14/11/08)


Γράφει
Ο ΘΑΜΩΝΑΣ 14η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 0600-1400

Σε εφαρμογή τίθενται από σήμερα τα μέτρα της Τροχαίας
για τις εκδηλώσεις μνήμης της 35ης επετείου του Πολυτεχνείου. Θα πραγματοποιούνται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, καθώς και διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας, στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο μέχρι την Πλατεία Κάνιγγος.

.Καταθέτει σήμερα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το Βατοπέδιο
ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, Νίκος Στασινόπουλος, αναφορικά με τις δραστηριότητες της συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη-Βουλγαράκη. Εχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη σε βάρος της για τη συμμετοχή της σε δύο εταιρείες ΕΠΕ και τη σύνταξη συμβολαίων μεταξύ της Μονής Βατοπεδίου και του ελληνικού δημοσίου, τα οποία αφορούσαν αρχαιολογικούς χώρους.

kafeneionews...ALPHA TV οι κ.κ ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΣ
σε τηλεφωνική συζήτηση με τον Νομάρχη κ.Ψωμιάδη αφού αυτός τους απεκάλεσε << τι λέτε ρε μεγάλοι !!! >> εξέφρασαν την γνώμη τους ο Ψωμιάδης λεει την αλήθεια σε σχεση με την καταγγελία μιας μάρτυρας για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου δηλαδή αθωοσαν τον Ψωμιάδη..

kafeneionews...Από ανοιχτής εμβέλειας κανάλια θα παρακολουθήσουν οι Έλληνες
φίλαθλοι το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ για την τριετία 2009-12. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει στην συχνότητα του Mega Channel, το οποίο θα προβάλλει τις αναμετρήσεις που θα διεξάγονται την Τρίτη και η κρατική τηλεόραση θα διατηρήσει το δικαίωμα μετάδοσης των αγώνων της Τετάρτης.

CNN reports..Ο Οσάμα μπιν Λάντεν έχει απομονωθεί και είναι υποχρεωμένος
να αφιερώνει «πολλή ενέργεια» προσπαθώντας να επιβιώσει, υποστήριξε ο διευθυντής της CIA, Μάικλ Χάιντεν, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι ο ηγέτης της Αλ Κάιντα βρίσκεται ακόμη εν ζωή.«Αφιερώνει τεράστια ενέργεια στην ίδια την επιβίωσή του, πολλή ενέργεια για την ασφάλειά του. Στην πραγματικότητα, φαίνεται να έχει απομονωθεί από τις επιχειρήσεις της οργάνωσης που διευθύνει», δήλωσε ο Χάιντεν αναφερόμενος στην Αλ Κάιντα.

Κοροϊδία... κυβέρνησης και Τάκη Αθανασόπουλου σε βάρος των καταναλωτών είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες. Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ έχουν βγει στο... μεϊντάνι λέγοντας ότι «ο πρόεδρος της ΔΕΗ παραιτείται» και δείχνοντάς τον ως μοναδικό υπαίτιο για τις αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και για τη διάλυση της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας.

.LOS ANGELES (Reuters) - star Angelina Jolie
δήλωσε στο BBC τοι σχεδιάζει να μείνει μακρυά απο το ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ και να ασχοληθεί πλέον με τα 6 παιδιά της!!

..Πανικό στο κυβερνών κόμμα προκαλούν οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ
διευρύνει και παγιώνει το προβάδισμά του. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και η δημοσκόπηση της Public Issue για τον ΣΚΑΙ δίνει στο ΠΑΣΟΚ προβάδισμα 3,5% στην πρόθεση ψήφου και 20 μονάδες στην παράσταση νίκης.Το κυβερνητικό επιτελείο επιχειρεί να αλλάξει το πολιτικό κλίμα με συνεχείς εμφανίσεις του πρωθυπουργού και με περιοδείες στην επαρχία. Η όψιμη κινητικότητα του πρωθυπουργού έχει στόχο να βελτιώσει την εικόνα της κυβέρνησης ενόψει των μεγάλων εξαμηνιαίων μετρήσεων της ΜΡΒ και της Metron Analysis που διεξάγονται αυτή την εποχή και θα βγουν στις αρχές του επόμενου μήνα.

..CNN Πεκίνο... Italian χεδιαστής μόδας Versace
σε επιδειξη μόδας λίγα μέτρα απο την πλατεία Tiananmen Square, συγκέντρωσε πανω απο $100,000 για φιλανθρωπικούς λόγους...........

Απρόσμενη τροπή έλαβε το θέμα με τις εισπρακτικές εταιρείες
που χρησιμοποιεί η Εθνική Τράπεζα για να επιτύχει την εξόφληση δανείων από δανειολήπτες του ΟΕΚ. Μετά τον θόρυβο και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν τόσο από την υπουργό Απασχόλησης κ. Πετραλιά, όσο και από την αντιπολίτευση, παραιτήθηκε το βράδυ ο γενικός διευθυντής λιανικής τραπεζικής κ. Αλέξανδρος Γεωργίτσης.

.
Κλίμα πανικού κυριεύει τους εργαζόμενους στο Θριάσιο, εκεί όπου βρίσκεται συγκεντρωμένο το 40% της βαριάς βιομηχανίας της χώρας μας, όπου μια ενδεχόμενη κρίση θα συμπαρασύρει πολλούς κλάδους με απρόβλεπτες συνέπειες και όπου σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας έχει ήδη ξεκινήσει μπαράζ απολύσεων με πρώτα θύματα τους συμβασιούχους. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο έχουν ανακοινωθεί 50 απολύσεις στη βαριά βιομηχανία, 20 στα ναυπηγεία και άλλες 20 στη βιομηχανία χρωμάτων.

.Ακρωτήριο Κανάβεραλ - kafeneionews!!!Tο
διαστημικό λεωφορείο Endeavour
είναι έτοιμο για εκτόξευση τις πρώτες ώρες του Σαββάτου, ώρα Ελλάδας.!!!!!!!! σχ..ολα τα προλαβαίνουμε εδώ δεν εχετε παράπονο???

kafeneionews πριν λίγο
Tα μέλη του ΕΣΡ θα έχουν συνάντηση με εκπροσώπους του AΝΤ1
, μετά τις καταγγελίες που έχουν υποβληθεί από πολίτες για το περιεχόμενο της εκπομπής
«Η στιγμή της αλήθειας»

.
Σπείρα αλλοδαπών - Αλβανών και Γεωργιανών - που βαρύνεται για 11 δολοφονίες και 13 απόπειρες ανθρωποκτονιών, εξάρθωσε η Ασφάλεια Αττικής, προχωρώντας στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών. Η σπείρα δρούσε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αθηνών. Ανακοινώσεις θα γίνουν το μεσημέρι από τον διοικητή της Ασφάλειας.

.
Με άνοδο 223,75 μονάδων, ποσοστό 2,27%, έκλεισε πριν από λίγο στο Χρηματιστήριο του Τόκιο

Παρά το γεγονός ότι τόσο ο πρωθυπουργός
όσο και ο υπουργός Οικονομίας έχουν στείλει το μήνυμα ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια για παροχές είναι εξαιρετικά περιορισμένα, κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές με δηλώσεις και διαρροές επιδίδονται σε πλειοδοσία υποσχέσεων. Μείωση εξοπλιστικών δαπανών κατά 15% στον Προϋπολογισμό του 2009 αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο πρωθυπουργός στη Βουλή.

1015....RealFM TRAGKAS το πανηγύρι αρχίζει
.....38 προσφορές για την Ολυμπιακή !! τσάμπα την δίνετε ρε παιδιά ? σε αυτη την παγκόσμια κρίση μαζέυτηκαν 38 προτάσεις να φάνε τα κουφάρια της Ολυμπιακής η τα πέρνετε? και ακολουθεί το ΡΟΧΑΛΗΤΟ .... χαμός χαμός.....................

.CNN..Los Angeles...
Μεγάλη πυρκαγιά που επεκτείνεται ταχύτατα κατέστρεψε 20 σπίτια ενω ανάγκασε σε εκκενώσεις άλλων στην παραλιακή πόλη Μοντεσίτο στη Νότια Καλιφόρνια χθες βράδυ, ανακοίνωσαν οι αρχές.

.kafeneio news reports from Samothraki....
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναμένεται να κηρυχθεί η Σαμοθράκη.
Εδώ και περίπου 40 ημέρες δε γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Η απόφαση ελήφθη μετά από σύσκεψη στο γραφείο του Νομάρχη Έβρου με φορείς του νησιού.

CNN..reports....Δύο Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν σήμερα
σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, έγινε γνωστό από παλαιστινιακές πηγές.Σύμφωνα με μάρτυρες, οι τραυματίες είναι μέλη της οργάνωσης Ταξιαρχίας Αλ Κόντς, του ένοπλου σκέλους της ισλαμικής Τζιχάντ.

ANSA...Rome....Ψάχνουν ρευστό στη Mαφία!
H έκθεση-σοκ που δημοσιεύθηκε αυτές τις μέρες έχει τίτλο «Sos Impresa» και φέρει την υπογραφή της Ένωσης Iταλικών Eπιχειρήσεων Confesercenti. Σε κατάσταση απόγνωσης οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ιταλία, ψάχνουν ρευστό και δάνεια σε τοκογλύφους της Μαφίας!!!! Ολο το χρήμα το χει μαζέψει ...........



.Κλειστό για το κοινό θα παραμείνει τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου
-ημέρα εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου- ο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, για λόγους ασφαλείας.

Απομονωμένοι από την αρχή της σχολικής χρονιάς περίπου 17 μαθητές του ειδικού σχολείου Τυφλών, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί σχολικό.

.
Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Κιλτίδης αρνήθηκε κατηγορηματικά -μέσω του ΣΚΑΪ- ότι υπέγραψε εγκύκλιο για το θέμα της Ουρανούπολης.

«Η περιουσία των ασφαλιστικών ταμείων
είναι εγγυημένη από την ελληνική πολιτεία. Οι συντάξεις είναι απόλυτα εγγυημένες για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για κανένα συνταξιούχο και κανέναν ασφαλισμένο».Τη ρητή αυτή διαβεβαίωση επανέλαβε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

..Επιστολή-καταπέλτη του νομικού συμβούλου
διαχείρισης και υπεύθυνου για τις ανταλλαγές της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, με την οποία σπάει για πρώτη φορά το φράγμα της σιωπής που έχει επιβληθεί στην ΚΕΔ για τις σκανδαλώδεις ανταλλαγές με τις οποίες χρύσωσαν τη Μονή, αποκαλύπτοντας σημαντικά στοιχεία και ευθύνες τόσο για τους επικεφαλής της ΚΕΔ όσο και για εκείνους άνωθεν που έκαναν τον κεντρικό σχεδιασμό, δημοσιεύει το «Εθνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: